Thuis ProductenButylrubberband

LDPE of HDPE Band de Met hoge weerstand van Butylrubberdichtingsproduct voor Begraven of Ondergedompelde Staalpijpleidingen

Certificaat
China Jining  Xunda  Pipe  Coating  Materials Co.,Ltd certificaten
China Jining  Xunda  Pipe  Coating  Materials Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Hallo, Angelina, Dank voor uw grote dienst! De producten kijken als zeer goed! Wij zullen tot hen daarna met u tijd opnieuw opdracht geven!

—— Olivier van Frankrijk

Na een vergelijking van aantal materialen van de pijpdeklaag, vond ik dat de kwaliteit van Xunda-producten beter is dan anderen. Kies zo Xunda juist is.

—— Jim Deveci

Hoog - kwaliteit en lage prijs, prettige samenwerking. Wij verheugen ons op samenwerking op lange termijn met u.

—— Sherry Noviana

Ik ben online Chatten Nu

LDPE of HDPE Band de Met hoge weerstand van Butylrubberdichtingsproduct voor Begraven of Ondergedompelde Staalpijpleidingen

LDPE of HDPE Band de Met hoge weerstand van Butylrubberdichtingsproduct voor Begraven of Ondergedompelde Staalpijpleidingen
LDPE of HDPE Band de Met hoge weerstand van Butylrubberdichtingsproduct voor Begraven of Ondergedompelde Staalpijpleidingen LDPE of HDPE Band de Met hoge weerstand van Butylrubberdichtingsproduct voor Begraven of Ondergedompelde Staalpijpleidingen

Grote Afbeelding :  LDPE of HDPE Band de Met hoge weerstand van Butylrubberdichtingsproduct voor Begraven of Ondergedompelde Staalpijpleidingen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Made in China
Merknaam: XUNDA BUT SIMILAR WITH POLYKEN,DENSO,ALTENE,CHASE
Certificering: EXOVA,SGS,BV,TUV
Modelnummer: T 100 T 200 T 300
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 stk
Prijs: NEGONATION
Verpakking Details: 310X310X320 MM.
Levertijd: Wij kunnen nu van voorraad uitvoeren de grootste orden. /to om het even welke hoeveelheid zonder uit
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P, Contant geld
Levering vermogen: 15 ton per Dag

LDPE of HDPE Band de Met hoge weerstand van Butylrubberdichtingsproduct voor Begraven of Ondergedompelde Staalpijpleidingen

beschrijving
Het rapport van de producttest: SGS, DVGW, AWWA, PETROCHINA FABRIEKSrapport: TUV, BV
kleur: gey Dikte: 15 MILS AAN 80 MILS
Adheisve: Butylrubber
Hoog licht:

butylrubber verzegelende band

,

de band van butylrubberdichtingsproduct

25 milliliter grijze 100 watt LDPE of HDPE hoge sterkte butylrubberband

Ⅰ Systeembeschrijving:

De XUNDA-T-100-serie is een koud aangebracht tape-coatingsysteem voor corrosiebescherming van olie-, gas-, petrochemische en afvalwaterleidingen in de grond of boven de grond.

De butylrubberband wordt na de vloeibare lijm en vóór de buitenlaagstape met de hand of met een wikkelmachine aangebracht

ⅱStructure:

De specificatie van de tape bestaat uit twee lagen, een kleeflaag en een filmrug

Kleefstof: butylrubber

Film backing: speciale mix van gestabiliseerd polyethyleen

Ⅲ Kenmerken:

Uitstekende hechting op pijp en zelf

Kan over een breed temperatuurbereik worden aangebracht

Goede conformeerbaarheid en consistente uniforme dikte

Eenvoudig te gebruiken zonder speciale apparatuur

Compatibel met gebruikelijke buiscoatings

Uitstekende weerstand tegen kathodische ontbinding

Voldoet aan ASTM D 1000-norm

Koud aangebracht

Ⅳ Fysieke eigenschappen

Polyethyleen butyltape (binnenlaag)

Artikel T-150

Typische waarde

Test methode

Totale dikte

25mil

ASTMD 1000

Polyethyleenfilm

13mil

ASTMD 1000

Synthetische lijm

12mil

ASTMD 1000

Verlenging bij Break³

400%

ASTMD 1000

Treksterkte

60 N / cm

ASTMD 1000

Opbrengststerkte

42,3 N / cm

ASTMD 1000

Schil hechting aan primerpijp

30 N / cm

ASTMD 1000

Diëlektrische sterkte

45,8 KV / mm

ASTMD 149

Kathodische ontbinding

0,24 in een straal van 6,4 mm

ASTMD G8

Volumeweerstand

2,5 x 1012 ohm.m

ASTMD 257

Waterdampdoorlaatsnelheid £

0.1gm / M2 / 24h

ASTM F 1249

Wateropname snelheid

<0,10%

ASTMD 570

Aanbevolen applicatietemperatuur

-10 ℃ tot 60 ℃

----------

Max Serveer temperatuur

-40 tot 80 ℃

----------

Kleur

Zwart

-----------

Beschikbare rolmaat (breedte x lengte)

2 "tot 32" X 50 'tot 800'

------------

Quality Contorl

Om producten van hoge kwaliteit te kunnen leveren en een kwaliteitsperspectief met klanten en markt als leidraad te kunnen stellen, heeft ons bedrijf het voortouw genomen bij het behalen van de ISO9000-certificering voor kwaliteitsmanagementsysteem in de corrosiewerende industrie. En toen is ons bedrijf erin geslaagd de ISO9000-certificering voor kwaliteitsmanagementsysteem om te zetten naar editie 2000. Vervolgens heeft ons bedrijf de ISO14001 milieubeheersysteemcertificering en het OHSMS 18001 gezondheids- en veiligheidsbeheersysteem doorstaan. Het voldoen aan deze internationale normen en het opzetten van een overeenkomstig managementsysteem hebben ons bedrijf een goede beveiliging geboden om producten te vervaardigen die voldoen aan internationale of professionele normen.

Maatregelen en inhoud:

1. Aankoop van grondstoffen: om betrokken personeel te organiseren om leveranciers van grondstoffen te selecteren, beoordelen en controleren. Inkoopagenten selecteren gekwalificeerde leveranciers van overeenkomstige grondstoffen volgens de Lijst van Gekwalificeerde Leveranciers en kopen grondstoffen in strikte overeenstemming met de Technische Procurement Standards.

2. Factory-in inspectie: Grondstof inspecteurs zijn verantwoordelijk voor het testen van elk item in overeenstemming met de testnormen voor grondstoffen; het uitvoeren van een bemonsteringstest op elk type product voor materialen met verschillende specificaties; en willekeurig kiezen van 10% van de materialen voor bemonsteringstest. Alleen gekwalificeerde grondstoffen kunnen worden geaccepteerd voor gebruik.

3. Inspectie tijdens de productie: elke procedure wordt getest door de inspecteurs van de procedure in kwestie. Dan zijn professionele kwaliteitsinspecteurs verantwoordelijk voor het uitvoeren van een bemonsteringstest. In geval van diskwalificatie, voer strikt de controleprocedure van gediskwalificeerde producten uit. De halffabrikaten van de vorige procedure moeten voldoen aan de kwalificatievereisten voordat ze worden toegelaten tot de volgende procedure. Gediskwalificeerde halffabricaten mogen niet worden gebruikt. Kwaliteitsinspecteurs zijn verantwoordelijk voor het indienen van monsters in het laboratorium voor het testen van elke prestatie-indicator.

4. Magazijninspectie: inspecteurs van professionele kwaliteit zijn verantwoordelijk voor de monstername van 10% van de afgewerkte producten voor inspectie. In geval van een gediskwalificeerd product, verdubbel de monsters tot ze gekwalificeerd zijn.

5. Opslag: Markeer de producten met verschillende specificaties en datums om verkeerde verwijdering te voorkomen. Voorzie het magazijn van vochtbestendige, dampdichte en vuurbestrijdende basisvoorzieningen om een ​​veilige en geschikte opslagomgeving te waarborgen.

6. Uitlevering magazijn (aflevering): kwaliteitsinspecteurs van het eindproduct en magazijnhouders zijn verantwoordelijk voor het controleren van de specificaties, de hoeveelheid, de productiedatum en de kwaliteit van de producten en het testen van elke prestatie-indicator van de producten. In het geval van een gediskwalificeerd item, worden de producten geacht te zijn gediskwalificeerd. Gediskwalificeerd product wordt niet toegestaan ​​voor bezorging.

Alle maatregelen met betrekking tot de aankoop van grondstoffen, fabrieksinspectie, inspectie tijdens de productie,

warehouse-in inspectie, opslag en warehouse-out (levering) inspectie zal voorkomen dat gediskwalificeerde producten de markten betreden. In de tussentijd zorgt het complete en perfecte after-sales service en volgsysteem voor een brede toepassing van de corrosiewerende producten die door ons bedrijf worden vervaardigd in aardolie- en gaspijpleidingen.

Contactgegevens
Jining  Xunda  Pipe  Coating  Materials Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Angelina

Tel.: + 8613863735038

Fax: 86-537-2299111

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)